Alapinformációk egy helyen – ajánlattevőknek és ajánlatkérőknek

Akkor önnek érdemes igénybe vennie a szolgáltatásunkat.

Hogyan segíti az Ön munkáját az Építésijog.hu Közbeszerzési Tudástár?

GYAKORLATIAS, KÖZÉRTHETŐ MAGYARÁZATOK

Folyamatosan figyeljük a jogszabályváltozásokat, melyek a közbeszerzési eljárások keretében lebonyolított építési beruházásokat érinthetik, és ezekről cikkeinkben részletes tájékoztatást adunk. Nem pusztán jogszabály-ismertetést közlünk, hanem a módosítások gyakorlati következményeit mutatjuk be – közérthetően és pontosan.
Több tájékoztatónkat videóelőadás formájában tesszük közzé. Az újabb tartalmak megjelenéséről hírlevelünkben küldünk Önnek értesítést.

ÚTMUTATÓK, TÁJÉKOZTATÓK, ÁLLÁSFOGLALÁSOK

Rendszerezett formában közzétesszük oldalunkon a Közbeszerzési Hatóság hatályos útmutatóit, tájékoztatóit, valamint a Közbeszerzési Értesítő Plusz rövid összefoglalóit, amelyek az építési beruházások szempontjából fontosak lehetnek. A fentieken túl a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatai közül is szemlézzük azokat, amelyek fontosak lehetnek Önnek, ha építési beruházással kapcsolatos közbeszerzési eljárásban vesz részt, akár ajánlattevőként, akár ajánlatkérőként.

HIRDETMÉNYFIGYELÉS

Kigyűjtjük Önnek az ajánlattételi szakaszban lévő közbeszerzési eljárások közül azokat, melyek építési beruházásokkal kapcsolatosak. Hirdetményfigyelő szolgáltatásunk tehát főként az ajánlattevők (építőipari kivitelezők, tervezők) számára lehet hasznos. Külön megkeresésre akár személyre (cégre) szabott hirdetményfigyelést vállalunk az előre megadott kulcsszavak alapján. Ennek alapján megrendelőink gyorsan és megalapozottan tudnak dönteni arról, hogy érdemes-e az adott közbeszerzési eljáráson indulni.

SZEMÉLYES TÁMOGATÁS SZAKÉRTŐINKTŐL

Ha Önnek vannak kérdései az építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásokkal, vagy bármilyen közbeszerzési vonatkozású témával kapcsolatban, ezeket elküldheti szakértőinknek. Havonta két kérdést tehet fel, alkalmanként legfeljebb ezer karakter terjedelemben. Szakértőink – akik a kozbeszerzes.epitesijog.hu oldal szerkesztésében is közreműködnek – a feltett kérdésre email útján küldenek választ Önnek.

Miért érdemes éppen innen tájékozódni?

Tapasztalt szakemberektől személyes támogatás

Az építési beruházásokra vonatkozó közbeszerzési eljárásokban jelentős gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakértői csapatunk – dr. Günther Balázs (felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, közbeszerzési és ingatlanforgalmi szakjogász) és Horváth Kornél (felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó) vezetésével – állítják össze a Közbeszerzési Tudástár tartalmát. Az oldalon Ön nem felületes jogszabály-ismertetéseket talál, hanem a megértést és az alkalmazást érdemben segítő magyarázatokat, dokumentumokat. Szakembereinket személyesen is elérheti – elküldheti nekik az Önt személyesen foglalkoztató kérdéseket. Az oldal mögött áll – építési jogi felkészültségével és több mint egy évtizedes tapasztalatával – az Építésijog.hu portál szerzői csapata is, dr. Jámbor Attila ügyvéd vezetésével.

Kedvezményes részvételi lehetőség konferenciáinkon

Az Építésijog.hu Közbeszerzési Tudástár rendszeresen szervez konferenciákat az építési beruházásokhoz kapcsolódó közbeszerzési kérdésekről – általában akkor, amikor jelentősebb jogszabályváltozások lépnek hatályba. E rendezvényeken a résztvevők néhány óra alatt átláthatják, hogy miképpen módosulhatnak feladataik, illetve lehetőségeik az új körülmények között, és ezzel kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik az előadóknak.

Előfizetőinknek 20 százalékos kedvezményt adunk konferenciáink részvételi díjából – így az előfizetési díj egy részét Ön máris „visszanyerheti”.

+ „ÉRDEMI SEGÍTSÉG”-GARANCIA!

Az Építésijog.hu Közbeszerzési Tudástár készítőinek határozott szándéka, hogy Ön előfizetőként valóban érdemi segítséghez jusson: az építési beruházásokhoz kapcsolódó közbeszerzési eljárásokban ténylegesen megkapja a szükséges információs támogatást.

Ha Ön úgy érzi, hogy mégsem kapta meg ezt, akkor élhet az „Érdemi segítség”-garanciával! Ehhez nem kell mást tennie, mint a megrendeléstől számított 60 napon belül jeleznie, hogy élni kíván ezzel a lehetőséggel – vita nélkül visszautaljuk az előfizetési díjat. Ily módon az előfizetés teljesen kockázatmentes az Ön számára.

ELŐFIZETÉSI DÍJAK

negyedéves előfizetés

Az előfizetési díjért Ön

A negyedéves előfizetési díj:
72.000 Ft + ÁFA,

A 2024. szeptember 30-ig tartó bevezető időszakban a kedvezményes díj csak:

50.400,- Ft + ÁFA

ÉVES előfizetés

Az előfizetési díjért Ön

Az éves előfizetési díj:
180.000 Ft + ÁFA,

A 2024. szeptember 30-ig tartó bevezető időszakban a kedvezményes díj csak:

99.000,- Ft + ÁFA

KOMBINÁLT ÉVES ELŐFIZETÉS

 – az Építésijog.hu és a Közbeszerzési Tudástár szolgáltatásainak együttes eléréséhez –

Az előfizetési díjért Ön

Az éves előfizetési díj:
226.680 Ft + ÁFA,

A 2024. szeptember 30-ig tartó bevezető időszakban a kedvezményes díj csak:

161.880,- Ft + ÁFA

FIGYELEM, a szolgáltatás igénybevételének legkényelmesebb és legtakarékosabb formája az automatikusan megújuló előfizetés! Ebben az esetben Ön bankkártyával egyenlíti ki az előfizetési díjat, majd amikor az előfizetési időszak lejár, az automatikusan meghosszabbodik egy periódussal, a díj levonása is automatikusan megtörténik, és minden hosszabbításkor 10% kedvezmény jár az amúgy is alacsonyabb díjból. Így Önnek folyamatos lesz az előfizetése, nem kell a határidőt figyelnie, és a kedvezményeket is igénybe tudja venni. (Természetesen ez esetben is bármikor lemondhatja a hosszabbítást, ha ezt az előfizetés lejárta előtt legalább 10 nappal jelzi az info[kukac]artifexkiado.hu címre küldött levélben.)

Ön már rendelkezik előfizetéssel az Építésijog.hu oldalra, és így igényelné a kedvezményes előfizetési lehetőséget a Közbeszerzési Tudástárra? Összehangolná a két előfizetés lejárati idejét? Kérje egyedi ajánlatunkat – az info[kukac)artifexkiado.hu címen vagy a +36 1 783 1711 telefonszámon érhet el minket!

A fenti megrendelőgombokra kattintva Ön az Artifex Kiadó weboldalára jut – ott tudja megadni a szolgáltatás igénybevételéhez és a fizetéshez szükséges adatokat, valamint véglegesíteni a megrendelést. Az artifexkiado.hu valamint az epitesijog.hu oldalon a belépéshez ugyanazt a felhasználónevet és jelszót használhatja!

Miért éri meg nekem...?

Mert az ÉpítésiJog.hu portál nem egyszerű jogtár: itt az egyes témakörökhöz, fogalmakhoz, illetve aktuális változásokhoz kapcsolódó gyakorlatias, közérthető magyarázatokat talál a felhasználó, mindenütt megnevezve a pontos jogszabályi helyeket, melyekre egy vitás helyzetben hivatkozni lehet. Nem tudunk más olyan portálról, ami ilyen szolgáltatást nyújt.

Úgy gondoljuk, nagy valószínűséggel fog találni az Ön problémájához kapcsolódó anyagokat is, hiszen a portál a teljes építésügyi joganyagot (sőt, a kapcsolódó egyéb jogszabályokat is) felöleli. A Fogalomtár, illetve a portál intelligens keresőfunkciója segíthet az elindulásban – de a szerkesztőségtől is kérhetnek személyes segítséget az oldal tartalmával kapcsolatban az előfizetők. Ha pedig netán valóban nem talál információt az oldalon, akkor – éves előfizetőként – az „Érdemi segítség”-garanciával élhet, és 60 napon belül vita nélkül visszautaljuk Önnek az előfizetési díjat. Nem kell tehát fölösleges kockázatot vállalnia.

Az építési jog speciális jogterület, a jogászok többsége nem mélyült el benne. Ha az Önök jogásza valóban specialista ezen a téren, akkor lehet, hogy tényleg nincs szükségük erre a portálra. Bár ebben az esetben is érdemes lehet az Építésijog.hu portálon tájékozódni, mielőtt jogászhoz fordul: ha belegondol, egy ügyvéd néhány munkaórájának díjáért nálunk egy évre vehet előfizetést…

Még egy szűkebb szakterület esetében is valószínűleg évente jónéhány órát a jogszabályok böngészésére kell fordítania, esetleg továbbképzésre, konferenciára is be kell fizetnie. Ráadásul még így is előfordulhat, hogy valamilyen fontos változás elkerüli a figyelmét, például amikor olyan jogszabály módosul, amiről eredetileg nem is gondolná, hogy érintheti az Ön szakterületét. Ha az Építésijog.hu portál révén évente csak egy-két fontos dologban tud tisztábban látni, valószínűleg már megéri az előfizetés.
Lehet, hogy elég, de akkor számolnia kell azzal, hogy az adott problémához kapcsolódó jogszabályok teljes körű felkutatása és értelmezése meglehetősen időigényes lehet, különösen annak, akinek ebben nincs gyakorlata és tapasztalata. A kollégák tapasztalataira és a szóbeszédre hagyatkozni pedig kockázatos: egyáltalán nem biztos, hogy az éppen hatályos jogszabályokkal tisztában vannak azok, akik véleményt nyilvánítanak az adott ügyben. Ha megbízható, hatályos és közérthető információforrásra van szüksége, akkor mi az Építésijog.hu portált javasoljuk; akkor is, ha nem minden nap használja az oldalt. Egy-egy jogi „mellényúlással” jóval többet veszíthet, mint amennyibe az előfizetés kerül.
Az Építésijog.hu portál hosszú évek óta folyamatosan működik, immár több száz előfizető használja a szolgáltatást – köztük nagyvállalatok, állami intézmények, hatósági munkatársak és ügyvédek is, akiknek igencsak fontos a megbízható, minőségi tartalom. A portál szerkesztője, dr. Jámbor Attila ügyvédi és egyetemi oktatói presztízse is garancia a szolgáltatás színvonalára.

Felmérésünk szerint az Építésijog.hu előfizetői átlagosan havonta több mint egy mérnökórányi munkát megspórolnak a portál használatával – ebben az esetben már biztosan megtérül az előfizetési díj, hiszen ez egy hónapra vetítve – a különböző típusú előfizetéseket tekintve – csak 5.890 – 6.890 Ft költséget jelent. Ha pedig abból indulunk ki, hogy egy jogi hibából adódó elhúzódó pereskedés, ügyvédi költség, büntetés, kártérítés, ki nem fizetett munkadíj mekkora károkat okozhat, akkor túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az előfizetés akár a százszorosát is „visszahozhatja” az árának. Ezen a területen is nagyon igaz tehát a mondás: „A tudás pénzbe kerül – a tudatlanság egy vagyonba.”